کمبود ویتامین D معمولاً قابل رویت نیست. علائم ظریف هستند و ممکن است در طول سال یا چند دهه پیشرفت نماید.

بزرگسالانی که دچار کمبود ویتامین D هستند ممکن است ضعف عضلانی، از دست دادن استخوان و افزایش خطر شکستگی را تجربه کنند. در کودکان، ممکن است سبب تاخیر رشد و نرمی استخوان (ریکتز) شود.

همچنین، کمبود ویتامین D ممکن است نقشی در کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن و افزایش خطر سرطان بازی کند.

متاسفانه، تعداد بسیار کمی از غذاها حاوی مقادیر قابل توجهی از این ویتامین هستند.

بهترین منابع غذایی ویتامین D عبارتند از:

روغن کبد ماهی: یک قاشق غذاخوری تنها شامل 227 درصد از RDI است.

ماهی های چرب مانند ماهی آزاد، خال مخالی، ساردین یا قزل آلا: مقدار کوچک، مصرف 3 اونس ماهی قزل آلا پخته شده (85 گرم) شامل 75٪ از RDI است.

زرده تخم مرغ: یک زرده تخم مرغ بزرگ حاوی 7 درصد از RDI است.

افرادی که واقعاً کمبود ویتامین D دارند ممکن است بخواهند یک مکمل مصرف و یا قرار گرفتن در معرض نور خورشید را افزایش دهند به دست آوردن مقدار کافی ویتامین D از طریق رژیم غذایی به تنهایی بسیار سخت است.