مطالعات علمی نشان دادهاند که اگر ۱۸ تا ۲۰ درصد از کل کالریهای مصرفی روزانه را فندقهای خام و کامل تشکیل بدهند، مزایای زیادی به افراد مبتلا به کلسترول خون بالا میرسد.
درواقع، میزان کلسترول تام، کلسترول LDL و تریگلیسیرید با پیروی از این رژیم غذایی کاهش مییابد.
همچنین، سلامت شریانهای اصلی خون و نشانگرهای التهابی در خون نیز با پیروی از همین رژیم غذایی، وضعیت بهتری پیدا میکنند.
مطالعات دیگری نشان میدهند که وجود اسیدهای چرب، فیبر، آنتیاکسیدانها، پتاسیم و منیزیم در فندق، به عادیسازی سطح فشار خون کمک میکند و مصرف ۲۸ گرم فندق خام و کامل در طول هر روز با بهبود در پارامترهای سلامت قلبی مرتبط است.
مطالب دیگر وب را مطالعه فرمایید :