نارگیل در مقایسه با سایر میوهها از نظر تغذیهای خواص چندانی ندارد و
مهمتر آن که به دلیل دارا بودن میزان بالای اسیدهای چرب اشباع مصرف آن
برای مبتلایان به پرفشاری خون و ناراحتی قلبی و کسانی که کلسترول بالایی
دارند، توصیه نمیشود.
روغن موجود در نارگیل به دلیل آن که خصوصیات روغن جامد حیوانی را دارد
اغلب در صنعت برای تهیه سوهان، پیراشکی، بیسکویت، شکلات و برخی دسرها
استفاده میشود. شیره نارگیل هم چربی بالایی دارد و نصف فنجان آن حدود 200
کالری انرژی تولید میکند.
لازم است بدانید شیرموز و شیرنارگیل هر دو به دلیل دارا بودن طبع گرم برای
افراد با مزاج حرارتی زیانآور بوده و در صورتی که با نشاسته و شکر زیاد
مخلوط شود کالری آن چند برابر میشود. افزودن نشاسته به این نوع نوشیدنیها
تقلب محسوب میشود.
فاخره بهبهانی - جامجم