نارگیل در مقایسه با سایر میوه‌ها از نظر تغذیه‌ای خواص چندانی ندارد و مهم‌تر آن که به دلیل دارا بودن میزان بالای اسیدهای چرب اشباع مصرف آن برای مبتلایان به پرفشاری خون و ناراحتی قلبی و کسانی که کلسترول بالایی دارند، توصیه نمی‌شود.

روغن موجود در نارگیل به دلیل آن که خصوصیات روغن جامد حیوانی را دارد اغلب در صنعت برای تهیه سوهان، پیراشکی، بیسکویت، شکلات و برخی دسرها استفاده می‌شود. شیره نارگیل هم چربی بالایی دارد و نصف فنجان آن حدود 200 کالری انرژی تولید می‌کند.

لازم است بدانید شیرموز و شیرنارگیل هر دو به دلیل دارا بودن طبع گرم برای افراد با مزاج حرارتی زیان‌آور بوده و در صورتی که با نشاسته و شکر زیاد مخلوط شود کالری آن چند برابر می‌شود. افزودن نشاسته به این نوع نوشیدنی‌ها تقلب محسوب می‌شود.

فاخره بهبهانی - جام‌جم