شیرموز یکی از نوشیدنیهای محبوب مردم ژاپن و کره است و یک میان وعده مغذی و
مناسب برای کودکان محسوب میشود، اما احتمال فسادپذیری آن بالاست. چرا؟
اگرچه بخش خوراکی موز در پوسته خارجی آن حفظ میشود و همچون میوههای
بوتهای در تماس مستقیم با خاک و کود نیست، اما اگر پوست موز شسته نشود و
دستان نهچندان تمیز کارگران هم با پوسته آلوده این میوه در تماس باشد در
زمان پوستگیری، آلودگیهای ثانویه به بخش خوراکی موز نفوذ کرده و بافت
گوشتی آن را آلوده میکند.
وقتی هم که این میوه با شیر که یک نوشیدنی مغذی است ترکیب شود محیط مناسبی
برای تغذیه و رشد باکتریها به وجود میآید. متاسفانه این باکتریها سرما
دوست بوده و در دمای سرد یخچال قدرت رشد داشته و در روند تکثیر خود در
طولانی مدت (بیش از یک روز) سمی بیماریزا ترشح میکند.
از مطالب زیر دیدن بفرمایید :